Tid for kjærlighet


12. februar er det morsdag og 14. februar er valentinsdagen. Har du tenkt til å gjøre noe ekstra for den eller de du er glad i? Vi har noen tips til gaver som kan passe deg, mor eller den du er glad i.Fra Babor har vi fått inn årets morsgavekit, som er en unik boks fra ReVersive serien til Babor.

Denne inneholder: Babor ReVersive anti-aging dual serum, Babor ReVersive Anti-aging Cream, samt Babor ReVersive anti-aging mask - en glødgivende maske unik for dette kitet.
Hva med å gi en annen rose enn vanlig til din kjære?

Decleors rose d'orient er en velduftene og fuktgivende serie for en sensitiv hud.

Nattbalmen og dagserumet er storfavoritter for de som liker litt ekstra luksus. Som gave til en du er glad i anbefaler jeg nattbalmen spesielt. Den gode duften gjør nattesøvnen bedre, samt at den kjennes fantastisk på huden. Når du våkner er huden rolig, fuktet og reparert.

Hvis det ikke viser at du bryr deg, så vet ikke jeg!
I tillegg har vi 25% på alle rosa og rød leppeprodukter fra GloMinerals. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, og kun ut 14. februar! Dette kan være en fin gave eller en ekstra touch til daten.

PS. Lurer du på hva mer som finnes i butikken eller hvilke tilbud som er nå så husk å følge oss på Facebook under BeautySecrets og på instagram under beautysecrets_karljohan.

Håper din februar blir fylt med omsorg!

mvh. Birgitte - hudterapeut

Våre behandlinger

Vi har et stort utvalg av behandlingstilbud. For en fullstendig oversikt, se her eller finn ønsket tilbud nedenfor.